Trouwfotograaf Den Haag | Julian en Lucy’s trouwdag

Wat was dit een gezellige bruiloft! Ik moest er een behoorlijk eind voor reizen (uit Nieuw Zeeland) maar het was het meer dan waard! Driekwart van de tijd van het jaar woon en werk ik in Nieuw Zeeland, maar een kwart van het jaar, tijdens het hoogseizoen, kom ik terug naar Nederland en ben ik beschikbaar voor bruiloften. Zo ook voor deze bruiloft. Julian en Lucy had ik het afgelopen jaar al een aantal keer gesproken over Skype, en bij mijn terugkomst in Nederland hadden we een leuke love shoot ingepland in Scheveningen. Hierdoor wist ik al dat ik met een super leuk stel te maken had die in zijn voor alles!

De dag begon voor mij bij Lucy’s ouders thuis, waar er eerst nog even lekker een boterhammetje met bacon werd bereid. Lucy en haar familie komen uit Engeland, maar wonen al geruime tijd in Nederland. Lucy spreekt perfect Nederlands (geen accentje!) en geeft Engelse les op een middelbare school, terwijl Lucy’s ouders nooit het Nederlandse onder de knie hebben gekregen (‘Dutch people start speaking English to you as soon as they hear an accent!”).
Na de bacon was het tijd om de jurk aan te trekken en richting Den Haag te rijden. In een mooie oude Engels auto arriveerden we bij bij een super mooie oude kerk in De Bezuiudenhout. Na de dienst hadden we nog even snel de tijd om wat foto’s te maken in het Haagse Bos. Na de rit van Den haag naar Hoek van Holland (geen snelle rit, zeker niet op een zonnige dag) bleek de mooie oude Engelse bus waarin de gasten waren vervoerd al vertrokken te zijn. Dat was niet de bedoeling! Na wat belletjes kwam hij gelukkig terug en konden we op ons gemakje mooie foto’s maken in en rondom de bus. Het was helemaal geweldig want het zonnetje brak ook nog even door, waardoor we ons geen zorgen hoefden te maken om de regen van eerder die dag. Na de foto’s was het tijd om lekker met de gasten te relaxen in De Viersprong, de taart aan te snijden, te eten en natuurlijk een dansje te doen!

Lucy en Julian, ik vond het super leuk om jullie prachtige dag vast te leggen en wens jullie heel veel geluk toe!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*