Trouwfotograaf in Nederland

Toen ik enkele maanden geleden mijn nieuwe website lanceerde, de Nederlandse versie van Anne Paar Photography, had ik niet gedacht dat het zo snel kon gaan met je dromen waar te maken. Al jaren droomde ik van een bestaan waarin ik zowel gelukkig in Nieuw Zeeland kon leven, als ieder jaar terug kon keren naar mijn geboorteland om mijn familie en vrienden te zien. Dat ik enkele maanden later ook echt voor opdrachten geboekt zou worden, had ik in mijn stoutste dromen niet durven te geloven.

Maar nu zit ik hier dus toch, in Nederland, en heb ik inmiddels in de laatste twee weken 4 love shoots en 2 bruiloften achter de rug. En wat is het fijn om ook in je eigen land te kunnen fotograferen, tussen de polders, de duinen en de mooie oude gebouwen. Ik krijg vaak te horen een geluk te hebben in Nieuw Zeeland te kunnen fotograferen, maar als je een beetje zoekt zijn er in Nederland ook supermooie locaties te vinden.

Vanavond vlieg ik alweer terug naar Nieuw Zeeland, en daar heb ik ook wel weer heel veel zin in. Terug naar mijn huisje in Raglan en lieve vriend Dean. Dee keer is het afscheid niet voor een jaar, want in september ben ik er gewoon weer, voor nog meer leuke bruiloften en leuke stelletjes!

De foto hieronder is van mijn broer en lieve vriendin, enkele dagen na mijn aankomst in Nederland. Wat was het gezellig!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*