Trouwfotograaf Westland | De Bruiloft van Beth en Adam

Afgelopen Zaterdag was de bruiloft van Beth en Adam in Cambridge, Nieuw Zeeland. Als niet-Nieuw Zeelander was het een mooie ervaring de emoties en tradities te zien van Maori’s, de oorspronkelijke inwoners van Nieuw Zeeland. Wat betreft de entourage was aan werelijk alles gedacht. Beth hield al maanden een boek bij met foto’s ter inspiratie, leuke adresjes en to-do-lijstjes.

Waar helaas niet op voorbereid kon worden was de regen, maar ik geloof dat de regen voor niemand heel veel uitmaakte. De gasten maakten de bruiloft tot een geweldig feest, en Beth en Adam waren ondanks de zenuwen ontzettend blij en relaxed.

Gedurende 8 maanden per jaar verblijf ik in het kleine idyllische gelegen dorpje Raglan om verspreid over Nieuw Zeeland bruiloften en portretten te fotograferen. In de maanden mei-september kom ik naar huis, terug naar Nederland voor mijn jaarlijkse dosis familie, vrienden, hagelslag, brood en kaas en niet te vergeten mijn favoriete thuishaven Scheveningen. Uiteraard ben ik in deze periode ook beschikbaar voor bruiloften door heel Nederland.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*