Delft’s Blauw Inspiratie Shoot Maastricht

Ik wilde altijd al een gestijlde shoot organiseren, dus toen ik wist dat ik een poosje naar Nederland zou gaan voor werk en familie, dacht ik nu of nooit! Gelukkig kreeg ik daarbij de hulp van de talentvolle wedding stylist en planner Brigitte van Save Your Date.

Voor deze Nederlandse shoot wilden we Delfts blauw en zachte romantisch tinten bijeen brengen, op een stijlvolle kasteel achtige locatie. We kozen uiteindelijk voor Chateau Neercanne, een prachtig kasteeltje op de voet van de Belgische grens in Maastricht! Delft’s Blauw is gemakkelijk te kopen op rommelmarkten en op marktplaats, dus we dachten dat we met deze shoot aan de Nederlandse koppels konden laten zien dat het niet kitscherig hoeft te zijn, maar juist erg mooi!

De jurk (Blue Bruidsmode) en het pak (Misurati) komen allebei van mooie boutique’s uit het centrum van Maastricht. Voor deze shoot zijn ze speciaal handgemaakt. Je kan je vast wel voorstellen hoe enthousiast ik was toen ik ze voor het eerst te zien kreeg!

De bloemist, Giada van Don Florito heeft een geweldige job gedaan met het mixen van het blauw en de zachte pastel kleuren voor op de tafels en het boeket. Gewoonweg prachtig! Renske Anna heeft handgemaakte uitnodigingen gemaakt met de kleuren van de shoot, Eten van een Lekkere Tafel bereidde het heerlijke eten klaar en Happy Vintage gaf ons geweldige vintage accessoires en meubels om mee te werken.

En als laatste maar zeker niet als minste, het haar en de make-up waren mooi gestijld door Lonneke van Dijk van Fashion Hairstylist and Veronique van der Voort van Visagie&Zo.

Iedereen super bedankt voor het meedoen aan deze geweldige shoot en jullie positieve energie. Zonder jullie was het niet gelukt!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*