Category Archives: Love Shoot

Engagement Foto’s | Emma en Justin

Dit geweldige stel gaat morgen (15/01/2015) trouwen en ik weet zeker dat het een geweldige dag zal worden!View full post »

Loveshoot Oss in de Herpse Bossen

Met mijn baan als trouwfotograaf heb ik het geluk heel wat af te reizen naar mooie plekjes in Europa en Nieuw Zeeland.View full post »

Engagement shoot Auckland

Het is een beetje stil geweest de laatste tijd op mijn Nederlandse blog. Het Nieuw Zeelandse zomer/trouw seizoen is weerView full post »

Engagement shoot op het strand

Hine en Kim en hun twee schatten van honden kwamen kwamen een flink stuk rijden mijn kant op voor hun engagement shootView full post »

Engagement shoot Scheveningen | Beelden museum aan zee

In mei was ik twee weekjes in Nederland omdat een aantal super leuke stelletjes mij hadden geboekt voor diverseView full post »

Loveshoot | Jane en Mathieu

Ik ben helemaal weg van deze loveshoot die plaatsvond in het Nieuw Zeelandse dorpje Raglan. Na ongeveer 30 minuten in deView full post »

Loveshoot Den Haag | Mischa en Ester

Enkele maaden geleden werd ik gemaild door Ester en Mischa, of ik misschien geinteresseerd was hun trouwfotograaf teView full post »

Trouwfotograaf Scheveningen | Beelden aan Zee foto shoot

Aaaahhh er is niets leukers dan op een nieuwe locatie te fotograferen! Dit stel had als love shoot locatie het BeeldenView full post »

love shoot

Love Shoot | Met de neus in de boter

Na een stevige hike kwamen we uit op dit kleine stukje paradijs voor onze love shoot. Een naalbomenbos ver boven deView full post »