Gratis love shoot als je Anne Paar Fotografie als jouw fotografe boekt!

Zou jij ook wel een love shoot met jouw verloofde willen doen voor de grote dag? Zodat je aan de camera gewend kan raken, en zodat we elkaar beter kunnen leren kennen? Dan kan dat nu GRATIS!
Iedereen die nu een bruiloft bij mij boekt, ongeacht het trouw pakket, krijgt nu een love shoot gratis en voor niets! Zit er al een love shoot bij het pakket inbegrepen? Dan kun je dat van de prijs afhalen. Zo simpel is het!

Tijdens een kennismakingsgesprek komen we natuurlijk al heel veel over elkaar te weten, maar tijdens de love shoot leren we elkaar echt kennen! Het merendeel van de koppels is na een love shoot een stuk relaxter op de bruiloft, wat zorgt voor spontane en natuurlijke foto’s. Bovendien is een love shoot niet alleen heel erg praktisch, het is ook nog eens ontzettend leuk en je houdt er een boel mooie foto’s aan over.

Wat zit er bij een love shoot zoal inbegrepen?

  • 1,5 uur fotograferen op jouw locatie naar keuze
  • +/- 50 bewerkte foto’s op DVD
  • online gallery om aan vrienden en familie te laten zien
Deze actie is niet blijvend en kan ieder moment worden gestopt. Heb je nog vragen of wil je meer weten over mijn bruiloft reportages? Dan kan dat natuurlijk, ik hoor graag van je!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*