Loveshoot Den Haag | Mischa en Ester

Enkele maaden geleden werd ik gemaild door Ester en Mischa, of ik misschien geinteresseerd was hun trouwfotograaf te zijn voor hun bruiloft in De Lier in het Westland. Nu is voor veel mensen De Lier een nietszeggende plaats in Nederland, maar toevallig zegt het voor mij wel veel! Ik ben er namelijk geboren en getogen, zoals ze dat zo mooi zeggen. In plaat van mijn fotografie werk dichtbij huis te zoeken, woon en werk ik nu al een aantal jaar in Nieuw Zeeland. Dus om een bruiloft in downtown De Lier te mogen fotograferen is voor mij iets heel bijzonders! Dat het een bijzondere dag zal worden is geen twijfel over mogelijk.

Een loveshoot is een leuke en originele manier om alvast in de groove te komen voor de bruiloft. Je leert de fotograaf alvast kennen, en raakt eraan gewend voor de camera te staan. Daarnaast hou je er aan het eind van de shoot ook nog eens mooie heldere foto’s aan over!

Voor onze loveshoot reden we richting het natuurschoon Solleveld in Den Haag, waar ik het gevoel had op een klein stukje paradijs op aarde beland te zijn. Overal kleine paarse bloemetjes onder grote bomen in een oud bos, met geen ander mens in zicht. Wellicht had het ermee te maken dat je normaal gesproken een ledenkaart nodig hebt? Met een leuk stel in love en een mooie locatie, kan het niet beter! Hier kom ik zeker nog een keer terug. Bedankt! X

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*