Category Archives: Uncategorized

Bruiloft | Lauren en Sam

De bruiloft van Lauren en Sam in het het zuid-westerpuntje van het noorder eiland van Nieuw Zeeland had alle ingrediëView full post »

Zomerse bruiloft in Nieuw Zeeland

Toen ik Blake en Jo voor het eerst prak over Skype was in onder de indruk dat ze hun bruiloft vanuit Engeland wildenView full post »

Unieke bruiloft | Courtney en Nick

Courtney en Nick trouwden onder de pijnbomen omringd door hun beste vrienden en familie. Een dag vol gezelligheid,View full post »

Bruiloft met kleurrijke bruidsmeisjes

Anna en Jamie trouwden bij het mooie Abbeville Estate in Auckland. De herbouwde kerk, barn en homestead waren eenView full post »

Zwangerschapsshoot

Een van mijn beste vriendinnen woont net buiten Raglan, tussen de heuvels en de schapen. Haar leuke gezelschap enView full post »

Kirsty and Richard – Bruiloft in Nieuw Zeeland

Richard and Kirstie’s wedding was such a dream! Ze trouwden aan de rand van het meer op het land van de ouders vanView full post »

Bruiloft aan het meer – Belinda en Rob

Belinda en Rob weten wel een feestje te verzorgen! Hun bruiloft vond plaats aan de rand van het meer. Zowel hetView full post »

Bruiloft op het strand | Sarah and Keepa

Terwijl het in Nederland nu waarschijnlijk miezerig weer is, is in Nieuw Zeeland het heetste moment van de zomerView full post »

And the winner is….

En de winnaar van de engagement shoot is…Saskia van de Rakt!!! Iedereen die mee heeft gedaan aan deze competitieView full post »