Bruiloft op het strand | Sarah and Keepa

Terwijl het in Nederland nu waarschijnlijk miezerig weer is, is in Nieuw Zeeland het heetste moment van de zomer aangebroken. Voor Nieuw Zeelandse trouwfotografen betekend dat het trouwseizoen in volle gang is! Ik rij en vlieg van hot naar her en ben het merendeel van de weekenden op pad. Ik kom op plaatsen waar ik anders nooit gekomen zou zijn, en ontmoet nieuwe en interessante mensen.

Deze bruiloft vond plaats in Mount Maunganui op het strand aan de Oostkust van het Noordereiland. Bekend om zijn rijkdom, snelle auto’s en dure hotels. Sarah and Keepa hadden voor hun trouwlocatie een mooi stukje strand uitgekozen, midden in de duinen, ver weg van alle drukte.

Het was nog even spannend of het droog zou blijven en met geen back-up locatie hield iedereen zijn adem in, maar gelukkig bleef het de hele dag droog. Hier weet je het namelijk nooit, en komt het geregeld voor dat regen en zon elkaar beurtelings afwisselen.

Na de ceremonie gingen we met de hele bridal party foto’s maken op het strand en rondom de Mount (de berg). Sarah en Keepa hadden ruime tijd hiervoor gereserveerd zodat we zonder haast verschillende scenario’s konden fotograferen. De bruiloft had een traditioneel Maori tintje, waarbij er tijdens de receptie veel werd gezongen, Keepa een mooie handgemaakte Cloak (een soort cape) kreeg van zijn familie, en er zelfs een Haka (traditionele dans) werd gedaan. Als echte Nederlandse is het op dit soort bruiloften genieten.

Sarah and Keepa are a beautiful couple and I wish them both the best of luck in the future.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*